Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανακοίνωση Δράσης : Παραχώρηση ιστοσελίδας στην Ερασιτεχνική Παναχαϊκή.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε ο τελευταίος αγώνας του ποδοσφαιρικού τμήματος για το πρωτάθλημα της Super League 2 , με την ομάδα μας να εξασφαλίζει την παραμονή της στην κατηγορία. Σε κάθε περίπτωση ο στόχος αυτός δεν είναι αντιπροσωπευτικός του μεγέθους του συλλόγου, όμως ρεαλιστικά είναι σημαντικό, όπως εξελίχθηκε η σεζόν, το γεγονός ότι η ομάδα μας ανταποκρίθηκε στις καταστάσεις. Ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες και αναμένουμε -σε όλα τα επίπεδα- καθαρές λύσεις με γνώμονα το καλό του συλλόγου.

Συγχαίρουμε την Κ19 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League 2 K19. Ποδοσφαιριστές και προπονητικό επιτελείο έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους πετυχαίνοντας μια σημαντική επιτυχία για την ομάδα και τους ίδιους. Ευχόμαστε αυτό το επίτευγμα να αξιοποιηθεί από την ίδια την ομάδα, ώστε οι αθλητές που τιμούν το σήμα και την ιστορία του συλλόγου, να αποτελέσουν σημαντικό κεφάλαιο για το μέλλον της Παναχαϊκής. Τέλος ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο γυναικείο τμήμα του Βόλει που δίνει την “μάχη” του για άνοδο στην Α2 Εθνική του Βόλεϊ στην Κρήτη. Δίνουμε τα εύσημα σε κάθε αθλητή και αθλήτρια που την αγωνιστική σεζόν 2023-2024 αγωνίστηκε για την Παναχαϊκή μας και ευχόμαστε να παραμείνουν υγιείς και να προοδεύουν, τιμώντας τη Νίκη και τον Ηρακλή.

Έχουμε δηλώσει, πως από την μεριά μας θα αποφεύγονται ανούσιες κινήσεις ή εντυπωσιασμού και θα γίνονται τοποθετήσεις ή πράξεις όταν θα κρίνουμε πως είναι η κατάλληλη στιγμή. Μετά την εκδήλωσης μνήμηςτον περασμένο Ιανουάριο για τα 50 χρόνια από την έξοδο στην Ευρώπη, σε συνεργασία με την διοίκηση της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, δεν προχωρήσαμε σε δημοσιοποίηση δράσεων και άλλων κινήσεων καθώς ο μεγάλος στόχος όλου του οργανισμού της ομάδας ήταν η παραμονή στην SL2 και η αγωνιστική πορεία των τμημάτων. Το ενδιαφέρον του κόσμου της ομάδας επικεντρώθηκε στην προσπάθεια του ποδοσφαιρικού τμήματος που στέφθηκε, τελικά, με επιτυχία. Για εμάς, η σκέψη μας όλο αυτό το διάστημα όπως και το επόμενο που έρχεται, είναι κυρίως στους 25 συμπολίτες μας, οπαδούς της ομάδας μας, που πέρασαν και περνούν μια απίστευτη περιπέτεια δίχως δική τους υπαιτιότητα και αναμένουμε την οριστική δικαίωση τους.

Σήμερα, λοιπόν, ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας και κάθε άλλο φίλαθλο ή ενδιαφερόμενο, πως πριν λίγες μέρες αποδόθηκε εκ νέου στην Διοίκηση της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής το επίσημο site του συλλόγου, το οποίο λόγω αμέλειας, άγνοιας ή κακοδιαχείρισης είχε φύγει από τα χέρια της, χωρίς να ξέρουμε την αιτία και τους υπευθύνους, κάτι το οποίο, την στιγμή αυτή, είναι δευτερεύουσας σημασίας. Εμείς, με καθαρές προθέσεις, διάθεση προσφοράς και αγάπη προς τον Σύλλογο, ανιδιοτελώς καταφέραμε να “σώσουμε” τον επίσημο διαδικτυακό ιστότοπο της ομάδας, που πλέον βρίσκεται στη διαχείριση της Διοίκησης ώστε να αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο προώθησης των δράσεων της. Με λύπη μας, διαπιστώσαμε πως ο επίσημος διαδικτυακός ιστότοπος της Π.Γ.Ε αλλά και site που χρησιμοποιούσε η ΠΑΕ κατά τα προηγούμενα χρόνια, βρέθηκαν στα “χέρια” κακόβουλων χρηστών, οι οποίοι είχαν σκοπό να αμαυρώσουν το όνομα της Παναχαϊκής, μετατρέποντας τα σε ιστότοπους εντελώς άσχετους με τον σύλλογο, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, κάτι που αποτέλεσε για εμάς προσβολή για το όνομα και το κύρος του συλλόγου. Όταν αντιληφθήκαμε το γεγονός αυτό, κινητοποιηθήκαμε και χρησιμοποιώντας τις γνώσεις μας σε τεχνικά ζητήματα πληροφορικής, αφιερώνοντας προσωπικό χρόνο και αναλαμβάνοντας το οικονομικό κόστος του όλου εγχειρήματος, καταφέραμε να έρθουν στην διαχείριση μας. Επειδή ακριβώς, ό,τι ανήκει στην Παναχαϊκή δεν ανήκει σε κανέναν παρά μόνο στον Σύλλογο, αποφασίσαμε κατόπιν συζητήσεων με την Διοίκηση της Ερασιτεχνικής, να επιστρέψουμε στην Π.Γ.Ε τον ιστότοπο της, τον οποίο εξ αρχής είχαμε διασώσει για τον σκοπό αυτό, χωρίς φυσικά κανένα αντάλλαγμα, οποιασδήποτε φύσεως. Αναλάβαμε εξ αρχής τον σχεδιασμό του site και όλη την τεχνική υποστήριξη που χρειάζεται η λειτουργία του από σήμερα και όσο επιθυμεί η διοίκηση του συλλόγου χωρίς να επιζητούμε οποιαδήποτε ανταμοιβή και θα είμαστε εδώ για οποιαδήποτε εξέλιξη, όπως επιτάσσει η σύγχρονη ψηφιακή εποχή. Παρά ταύτα, από εδώ και στο εξής, τον πλήρη έλεγχο, πρόσβαση και κωδικούς του site, θα τον έχει αποκλειστικά η Π.Γ.Ε., όπως αρμόζει και οφείλει, ενώ εμείς θα είμαστε πάντα διαθέσιμοι για οποιαδήποτε βοήθεια τυχόν χρειαστεί, έχοντας υποστηρικτικό χαρακτήρα. Θεωρούμε πως όλοι μπορούν να βοηθήσουν από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο στοιχείο που αφορά την ομάδα, ώστε βήμα βήμα η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ μας να μεγαλώσει ξανά.

Υ.Γ.: Κώστα Δαβουρλή, δεν σε ξεχνάμε ποτέ! Ελπίζουμε, μαζί με την υπόλοιπη παρέα εκεί ψηλά, να πήρατε λίγη χαρά από τα παιδιά σας -από τα παιδιά μας- της Κ19. Ευελπιστούμε να μας χαρίσουν ανάλογες χαρές μεγαλώνοντας, φορώντας τη φανέλα με τα Κοκκινόμαυρα, όπως κάνατε εσείς και σας ευγνωμονούμε σήμερα και πάντα… ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Ι.Δ.Ε.Α.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ

Δείτε και τις άλλες δράσεις μας